Сексуальний скандал з Кевіном Спейсі: 6 сезон серіалу «Картковий будинок» стане останнім

Компанія Netflix заявила, що шостий сезон серіалу «Картковий будинок», зйомки якого розпочалися нещодавно, стане останнім. Це сталося після сексуального скандалу навколо головної зірки Кевіна Спейсі, передає 24tv.ua.

Зйомки шостого сезону зараз тривають у Мериленді. А його прем’єра запланована у 2018 році, повідомляє Vatiety.

Причин, чому Netflix вирішив закрити свій найуспішніший серіал – не повідомляється. Серед можливих причин – скандал навколо Кевіна Спейсі, який виконує головну роль у серіалі – Френка Андервуда. Окрім того, він ще є й продюсером серіалу.

Нагадаємо, американський актор Ентоні Рапп звинуватив Спейсі у сексуальних домаганнях на вечірці у 1986 році, коли Раппу було лише 14 років. У відповідаь на це Спейсі попросив вибачення, але заявив, що він не пам’ятає такого інциденту. Окрім того, актор зазначив, що він за своє життя спробував секс і з жінками, і з чоловіками. І вирішив стати геєм.

Така заява розлютила чимало активістів у США, адже, на їх думку, таким чином Спейсі намагається відволікти увагу від сексуального домагання.

Все це відбувається на фоні скандалу з Гарві Вайнштейном, якого десятки жінок звинуватили у сексуальних домаганнях. Продюсер співпрацював з Netflix, однак компанія до останнього відмовлялася коментувати цю ситуацію.

 

 

Читайте також:

«Картковий будиночок» повертається у травні: сюжет вразить реальністю

 Картковий будинок, Кевін Спейсі

2 thoughts on “Сексуальний скандал з Кевіном Спейсі: 6 сезон серіалу «Картковий будинок» стане останнім”

  1. Уведомление: «Картковий будинок» без Андервуда: Netflix припинив співпрацю з Кевіном Спейсі — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *