Звернення Собчак до Порошенка – з Ксені кепкують навіть російські журналісти

Звернення російської журналістки Ксенії Собчак до президента України Петра Порошенка обурило користувачів соцмереж. Саркастичні коментарі з цього приводу залишають навіть російські журналісти, пише 24tv.ua.

Собчак розкритикувала Порошенка за заборону російських соцмереж та назвала українського президента «політичним самогубцем».

Так її російський колега Аркадій Бабченко каже, що з таким сарказмом про «Рошен», бюджет України та Майдан можна говорити лише в одному випадку, коли сидиш в окопі і воюєш проти проросійських бойовиків.

Якщо ти сидиш в окопі в Промзоні з нашивкою «Правого сектора», попередньо розірвавши свій російський паспорт, а не в студії «Дождя» у Москві в наряді вартістю як десять протезів, та ще і на тлі українського прапора. Ось як це можна не відчувати? Не розумію. І ще не можу зрозуміти, чому це говорить Ксенія Анатоліївна, а соромно чомусь мені, – пише журналіст.

Засновник і видавець інтернет-енциклопедії «Луркоморье» Давид Хомак зауважив, що в Росії теж заблокували низку сайтів, але цей факт Собчак, чомусь, ігнорує.

Хоча справді, відколи російську людину хвилює те, що відбувається в Росії,
– саркастично пише Хомак.

Інші користувачі ж обурюються, чому Собчак повторює давню пісню російської пропаганди, що в Україні – громадянська війна.

«Ксения Собчак наконец-то «определилась». По ее словам мы тут «воюем со своим народом». Долго держалась Ксения. Похоже, что хороший «джекпот» сорвала. Очевидно, что путинскому режиму скоро конец и для очередного российского «либерала» это был последний шанс дорого «перекупиться»…» — зазначає у дописі Сергій Наумович.

1 thought on “Звернення Собчак до Порошенка – з Ксені кепкують навіть російські журналісти”

  1. Уведомление: В Україні відповіли Собчак після її «хамського» зверення до Порошенка — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *