У Хмельницькому в Молодіжному центрі УПЦ МП торгують дисками із забороненою символікою

У Хмельницькому в Молодіжному центрі УПЦ Московського патріархату продають диски із записами російського музиканта Валерія Малишева, на обкладинці яких фото співака у військовій формі і зображена георгіївська стрічка, передає Главком.

Помітили диски депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик і його однодумці, побувавши в центрі УПЦ МП.

У дописі він зазначив, що приміщення, в якому розташований цей центр, є міською комунальною власністю та надане попередньою владою в безкоштовне користування.

«Цим торгує «московська церква» в Хмельницькому.

Сьогодні разом з побратимами завітали до Молодіжного центру української (точніше російської) православної церкви. Виявили торгівлю дисками, на обкладинці яких була зображена георгіївська стрічка, віднедавна заборонена на законодавчому рівні. Щоб перевірити, як виконується закон, було викликано наряд поліції, який зафіксував це правопорушення та склав відповідний адмінматеріал.

Приміщення, в якому знаходиться цей центр, є міською комунальною міською власністю, та надане попередньою владою в безкоштовне користування.

Мене особисто не дивує присутність «сєпарської» символіки в закладах московського патріархату, оскільки це відкритий антиукраїнський елемент, спрямований сіяти розбрат в суспільстві», — написав депутат на своїй сторінці в Facebook.

Відзначимо, закон про заборону георгіївської стрічки був прийнятий Верховною Радою України 16 травня 2017 року.

12 червня президент України Петро Порошенко підписав закон.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *