Дональд Трамп сфотографувався з нетипово вбраним «Вчителем року»

29-річний педагог з Род-Айленда Нікос Гаіннопулос сфотографувався з американським президентом у нетиповому вбранні.

Про це повідомляє 24tv.ua з посиланням на ВВС.

Вчитель Нікос Гаіннопулос приїхав до Білого дому разом із іншими педагогами, щоб отримати відзнаку «Вчитель року». Проте тільки його фото з очільником Америки та першою леді стало популярним в соціальних мережах.

Чоловік детально описав своє вбрання, яке привернуло увагу мільйонів користувачів Інтернету. Зокрема, на зустріч з Дональдом Трампом вчитель одів темний піджак з шпилькою у формі веселки, яка символізувала подяку ЛГБТ-спільноті.

Також Нікос Гаіннопулос прикрасив стильний образ якорем в честь Род-Айленду. Проте кумедним фото зробило чорне віяло, яке вчитель взяв для того, щоб підкреслити «веселощі і свободу гендерного нонконформізму».

Витівка американця сподобалась користувачам соціальних мереж, проте обурила працівників Білого дому, які попросили прибрати аксесуар. Нікос Гаіннопулос, не соромлячись, звернувся до Дональда Трампа та запитав його думку стосовно нетипового для чоловіків предмета.

Я всього лише запитав президента: «Ви не проти, якщо я буду з віялом на фотографії?» Трамп відповів: «Без питань, давай». Тому, я дістав своє віяло і приготувався позувати,
– розповів Нікос Гаіннопулос.

За словами американця, віяло сподобалось Трампу. Президент США назвав аксесуар стильним.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *