Полковнику Шаповалу присвоєно звання генерал-майора, полковника Возного нагороджено (посмертно)

Президент України Петро Порошенко посмертно присвоїв полковнику Шаповалу звання генерал-майора та нагородив орденом «За мужність» полковника Возного (посмертно), передає 5 канал.

Про це на урочистостях з нагоди 25-річчя Асоціації міст України повідоми Президент України Петра Порошенка.

«Я прийняв рішення нагородити наших воїнів. На жаль, посмертно. Полковнику Шаповалу присвоєно звання генерал-майора, про яке він так мріяв і очікував отримати на День незалежності. На жаль, ми маємо це зробити швидше», — зазначив глава держави.

Він додав: «Полковника Возного нагороджено однією з найбільш почесних нагород України орденом «За мужність», якого ти не заробиш в кабінетах, і який безумовно достойний цієї нагороди».

Начальник резерву ГУ розвідки міністерства оборони України Максим Шаповал загинув вранці 27 червня в результаті теракту: підриву авто «Мерседес» на перехресті вулиць Солом’янська та Олексіївська в Києві вибуховим пристроєм, закладеним у автомобіль.

Полковник Юрій Возний, керівник одного з відділів Департаменту контррозвідки СБУ, загинув 27 червня, в с. Іллінівка, що в Костянтинівському районі Донецької області в результаті підіриву на міні автомобіля зі співробітниками СБУ.

 

 

Читайте також:

Вибух авто у Києві: загиблий виявився військовослужбовцем ЗСУ (+відео)

Вибух авто на Донеччині: загинув керівник одного з відділів Департаменту контррозвідки СБУ

Washington Post: вбивство розвідника Шаповала — ознаки війни Росії вже в столиці України

1 thought on “Полковнику Шаповалу присвоєно звання генерал-майора, полковника Возного нагороджено (посмертно)”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *