У Хмельницькому ЦНАПі облаштували дитячу кімнату

У Центрі надання адміністративних послуг, що у Хмельницькому на вулиці Соборній, 16, облаштували дитячу кімнату та суттєво покращили зону для очікування й заповнення документів дорослими.

Для маленьких гостей ЦНАПу встановили столик з дитячими книгами, розмальовками й розвиваючими іграми, дитячу стінку з іграшками, м᾽який килим та телевізор; для дорослих – столи й стільці, оновлені інформаційні стенди. Стіну фойе прикрасила фото-панорама міста.

Новації стали можливими завдяки впровадженню проекту «Зручні умови очікування в ЦНАП», який став одним з тих, що перемогли у рамках реалізації програми бюджету участі. Бюджет для реалізації проекту передбачався у розмірі 70 тис. 501 грн.

Сьогодні ЦНАП відвідав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

«Подібну дитячу кімнату бачив в Будинку юстиції у нашому порідненому грузинському місті Руставі. Там вона дещо більша за площею, але у нас краще наповнена. Очікуючи у черзі на прийом до фахівця ЦНАПу, хай це навіть буде 5 чи 10 хвилин, кожен хмельничанин, а особливо відвідувачі з дітьми, мають почувати себе комфортно. До кінця року плануємо також забезпечити усіх працівників ЦНАПу форменим одягом, який буде різним для кожного відділу Центру», — зазначив міський голова.

Анонсуючи подальші плани щодо розвитку ЦНАПу, Олександр Симчишин зазначив, що невдовзі розпочнуться роботи з реконструкції приміщення на вул. Кам᾽янецькій, 38, де буде розміщено головний офіс Центру.

 

 

Джерело: Хмельницька міська рада

 Центр надання адміністративних послуг, ЦНАП

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *