Підчас вітання Трамп ледь не відірвав руку Бріжит Макрон

13 липня Дональд Трамп з дружиною Меланією прибули до Парижу з 2-денним робочим візитом. Французький президент Еммануель Макрон і перша леді зустріли американських гостей на території історичного Будинку Інвалідів, після чього лідери двох країн відправилися в Єлисейський палац на переговори.

Після того, як відеозапис вітання двох президентів потрапила в інтернет, зустріч політиків стала предметом широкого обговорення в соціальних мережах. На кадрах видно, як Дональд Трамп, сповнений емоцій, наполегливо тисне руку першої леді Франції.

Трам ледь не відірвав руку Бріжит Макрон,
— зазначив один з користувачів соціальних мереж.

Інший епізод зустрічі лідерів двох країн в Парижі теж привернув увагу багатьох. Дональд Трамп в присутності дружини Меланії й Еммануеля Макрона зробив комплімент зовнішності першої леді Франції. Репортер агентства «Франс Прес» Адам Плоурайт привів слова американського політика на своїй сторінці в Twitter.

Вона виглядає чудово. Знаєте, ви в такій чудовій формі … Красива,
— сказав Дональд Трамп Бріжит Макрон.

Вислухавши ці слова, Бріжит поспішила до Меланії, а Дональд Трамп пішов у палац за Еммануелем Макроном.

 

Того ж дня Меланія Трамп, що прилетіла до Франції в червоному костюмі Dior, відвідала дитячу лікарню в Парижі. Після цього, у супроводі Бріжит Макрон, побувала в Соборі Паризької Богоматері.

Перша леді Франції для зустрічі з Меланією Трамп обрала білу сукню, яка через своєрудну блискавку, викликала у західних журналістів асоціації з уніформою медичних працівників. Свій нарід Бріжит доповнила синіми замшевими туфлями і маленькою шкіряною сумкою.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *