ДТП у Шепетівському районі: зіштовхнулись та спалахнули два авто

Моторошна аварія трапилась на Хмельниччині. Дві машини зіштовхнулись лоб у лоб. Внаслідок чого спалахнула пожежа, передає 24tv.ua.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Хмельницької області.

За попередніми даними, в результаті виїзду на зустрічну смугу зіштовхнулись ВАЗ 21014 та Renault. Від удару в останній загорілося газобалонне обладнання.

Внаслідок аварії загинули четверо осіб — водій та пасажир ВАЗу, водій Renault, а також людина, особа якої наразі не встановлена.

Ще двоє отримали тяжкі травми.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

 

«Дорожньо-транспортна пригода, у якій 4 людини загинули, а ще 2 – важко травмовані, сталася суботнього ранку неподалік села Коськів Шепетівського району, на автодорозі сполученням «Кременець-Біла Церква».

За попередніми даними, в результаті виїзду одного із автомобілів на зустрічну смугу сталося лобове зіткнення транспортних засобів «ВАЗ 21014» та «Рено Кенго». Від удару в «Рено» зайнялося газобалонне обладнання, тому на місце події довелося викликати рятувальників, які загасили пожежу.

У аварії загинули 34-річний водій та 24-річний пасажир «ВАЗа», а також водій «Рено».
Троє пасажирів іномарки у важкому стані були доставлені до районної лікарні, де один з них під час надання медичної допомоги від отриманих травм помер, не приходячи до свідомості.

Як з‘ясувалося, у «Рено Кенго» їхала родина з Білогір‘я – 39-річна матір, 41-річний батько та двоє їхніх синів 1999 та 1996 років народження.
Жінка фактично згоріла в автомобілі. А чоловік помер у лікарні. Стан здоров‘я дітей важкий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального Кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.»

 

 ДТП, шепетівка

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *