Суд оголосив ще одне рішення щодо Зайцевої та наклав арешт на автомобілі

У п’ятницю, 20 жовтня, відбувся суд над Оленою Зайцевою, яку підозрюють у вчиненні ДТП на вулиці Сумській у Харкові 18 жовтня, пише 24tv.ua. Суддя Муратова обрала запобіжний захід – наступні два місяці Зайцева перебуватиме під вартою без можливості внесення застави.

Запобіжний захід оголосила суддя Київського районного суду міста Харків Світлана Муратова. Прокурори вимагали арештувати підозрювану на 2 місяці, адвокат просив відпустити Зайцеву під домашній арешт з носінням електронного браслету.

Пізніше увечері 20 жовтня у Київському районному суді Харкова відбулося ще одне слухання щодо резонансної смертельної аварії, в результаті чого загинули щонайменше 5 осіб, передає 24tv.ua.

Так, суд позбавив Олену Зайцеву, яка є імовірною винуватицею ДТП, водійських прав, а також наклав арешт на автомобілі Lexus і Volkswagen Touareg, після зіткнення яких загинули люди, передає телеканал «112. Україна».

«Щойно закінчилося засідання, суддя задовольнила всі клопотання прокуратури – позбавила Олену Зайцеву права керувати транспортним засобом до 19 грудня, і наклала арешт на Lexus і Volkswagen Touareg, які спричинили ДТП. У сторони захисту є 7 календарних днів на оскарження судових рішень», – йдеться у повідомлені.

Крім того ресурс додає, в мережі з’явилася інформація, що за кермом автомобіля Volkswagen Touareg перебував співробітник Служби безпеки України, однак в управлінні СБУ це повідомлення не підтвердили, заявивши, що чоловік жодного стосунку до органу не має.

 ДТП, Олена Зайцева, Харків

2 thoughts on “Суд оголосив ще одне рішення щодо Зайцевої та наклав арешт на автомобілі”

  1. Уведомление: Волонтер про ДТП Зайцевої: У Харкові зіткнулися два світи — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *