Ваше ідеальне весілля: святковий декор можна зробити власними руками

Кожна наречена мріє про ідеальне весілля, неповторне та незабутнє. І особливо важливу роль у цей святковий день відіграє весільний декор. Звісно для того, щоб зробити свято особливим. не схожим на усі інші, молода пара готова йти на будь-які витрати, лише б свято таким, як вони мріяли.

Однак варто задуматись — чи не краще зробити своїми руками оригінальний декор, який стане окрасою залу, столу молодят або ж неперевершеним варіантом для оформлення виїзної церемонії?

Це досить просто, швидко та дешево!

Вам буде потрібно:

  • повітряні кульки
  • контейнер
  • бавовняна пряжа
  • білий клей ПВА
  • 1/2 склянки кукурудзяного крохмалю
  • 1/4 склянки теплої води
  • швидковисихаюча фарба
  • жилка

1. Надуваємо повітряну кульку. Краще надувати не до кінця, щоб форма була кругліша.

2. Готуємо місце для роботи. Вам потрібно поставити два стільці і між ними розташувати палицю. Підстелити що-небудь під цю конструкцію.

3. У контейнері змішуємо крохмаль, клей і воду. Суміш повинна бути однорідною і густою.

4. Замочуємо мотузки в суміші і акуратно намотуємо їх на кульку. Зручніше за все робити удвох.

Найкращий спосіб зробити це максимально швидко – підвісити кульку і крутити її в різні боки, намотуючи то вертикально, то горизонтально.

5. Повісьте отримані кульки на для просушування. На це буде потрібно як мінімум 24 години.

6. Проткніть повітряні кульки і винесіть отримані кулі на відкрите повітря для забарвлення.

Утворені кулі найкраще використовувати як підвісні прикраси, вони легкі і дуже ефектно виглядають як усередині приміщення, так і на відкритому повітрі.

Ці кульки, якщо їх зробити не надто великими, ідеально вписуються в скляні вази.

Можна прикрасити ними стіл молодят

 

 

 

 

Джерело: ulianka.te.ua

1 thought on “Ваше ідеальне весілля: святковий декор можна зробити власними руками”

  1. Тепер безліч дівчат мають вірогідність висаджувати дерева у себе на подвір’ї. Якщо ви бажаєте замовити кущі, але не маєте думки, де краще це зробити, вам слід переглянути безліч інтернет-сторінок. Якщо ви не змогли знайти нічого такого, що може вас заінтригувати, заходьте на Саджанці Малини посилання.

    На sadzhanciderev.com.ua ви ймовірно побажаєте вибрати саджанці плодових кущів. Ви ймовірно забажаєте заказати небагато саджанців і подивитися на їх ріст. Також, вам буде надана можливість знайти саджанці сливи або шовковиці, що є тяжким завданням. Якщо ви вважаєте за потрібним купити саджанці плодово-ягідних кущів, вам варто звернути увагу на те, що на посиланні є дані менеджерів, які надають важливі дані.

    Варто зрозуміти, що саджанці плодових дерев необхідно правильно поливати весь час. Необхідно знати також і про те, що на сторінці є вірогідність придбати саджанці роз. Ви зможете придбати любий необхідний вид роз. Якщо у вас є бажання у іншому райцентрі купити саджанці плодових, замовити за допомогою пошти їх також вірогідно. Слід звернутися до менеджерів, отримати пораду і також обговорити всі нюанси.

    В цей час ви маєте можливість заказати навіть дерева під сезон. В інтернет-магазині ви можете вибрати саджанці, які змога також садити у жовтні. Якщо у вас є бажання придбати саджанці на жовтень, ви можете здійснити також закуп через менеджерів. В даний момент у вас є шанс купити також саджанці різних сортів для своєї ділянки. Ви маєте змогу отримати яблуні, аґрус, абрикоси, персики та інші.

    Доставка і сплата доступна любим способом. Ви можете дізнатися багато чого необхідного і від менеджерів, якщо звернитеся до них за консультацією. Вони проконсультують вас і дадуть відповідь на всі ваші запити. На ресурсі інтернет-магазина також присутні відео файли, які можуть стати корисні вам. Якщо вас заінтригували фото дерев та саджанців, їх також реально продивитися на ресурсі.

    Ответить

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *