ДТП у Харкові: суд вивчає інформацію щодо навчання Зайцевої на права

Імовірна винуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева отримала права у грудні 2015 року. Її навчання проходило в автошколі «Транстур», передає 24tv.ua.

Про це зазначається у рішенні Київського райсуду Харкова, яке було опубліковано у Єдиному судовому реєстрі, передає місцеве видання «Город Х».

Згідно з вказаною інформацією, Зайцева навчалися керувати машиною в автошколі «Транстур».

Навчання імовірної винуватиці смертельної ДТП на перетині вулиці Сумської та провулку Мечнікова тривало з 2 жовтня по 27 листопада 2015 року, а іспит на права категорії «В» вона дала 2 грудня того ж року.

Крім того, суд своїм рішенням дозволив слідчим отримати тимчасовий доступ до інформації оператора Vodafone щодо телефонних переговорів Зайцевої та її обміну короткими повідомленнями. Також слідчі отримали тимчасовий доступ до інформації щодо переміщення та місць перебування підозрюваної з 1 жовтня по 5 грудня 2015 року.

Іншими рішеннями суд дозволив слідству вивчити аналогічну інформацію з телефону Олени Зайцевої (за період з 8:00 17 жовтня до кінця дня 18 жовтня) та телефону другого учасника ДТП Геннадія Дронова (з ранку до кінця дня 18 жовтня).

 

 

Читайте також:

Смертельна аварія в Харкові: що відомо про водія Олену Зайцеву?

Суд оголосив ще одне рішення щодо Зайцевої та наклав арешт на автомобілі

Харківська ДТП: Родина загиблих матері й доньки Сокіл відмовилась від грошей батьків Зайцевої

 ДТП, Олена Зайцева, Харків

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *