У Хмельницькому відзначають День Гідності та Свободи

Починаючи з 2014 року, 21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи.

У Хмельницькому, як і в усій Україні, вшановують Героїв Небесної Сотні, людей, які заради майбутнього нашої держави віддали найдорожче – власне життя.

В пам’ять про подвиг новітніх українських героїв сьогодні вранці хмельничани разом із представниками влади міста й області поклали квіти до Стели Героїв на майдані Незалежності, де розміщено фото усіх земляків, хто відійшов у вічність під час буремних подій Революції Гідності та проведення антитерористичної операції на сході країни. Схиливши голови у хвилині мовчання, віддали належну шану патріотизму й мужності співвітчизників, які у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.

Учасники акції скорботною ходою вирушили до монументально-скульптурної композиції «Віра. Надія. Любов» і до пам’ятника Героям Небесної Сотні, де також поклали квіти та згадали загиблих Героїв.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи сьогодні о 16.00 також відбудеться панахида за загиблими Героями, мітинг та покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні, що на вулиці Героїв Майдану. А о 17.30 у кінотеатрі імені Т. Шевченка — перегляд документального фільму «Сильніше, ніж зброя».

Запрошуємо громадськість міста взяти участь у цих заходах та вшанувати пам’ять хмельничан, які віддали своє життя заради майбутнього нашої держави.

 

 

Читайте також:

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи

 

Джерело: Хмельницька міська рада

1 thought on “У Хмельницькому відзначають День Гідності та Свободи”

  1. Уведомление: У Хмельницькому вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *