На Донбасі загинув Сергій Гундер з Івано-Франківська, боєць 93-ї ОМБр

У середу, 16 травня, від ворожої кулі загинув мешканець Івано-Франківська, повідомляє Галицький кореспондент.

Мова йде про 41-річного бійця 9-ї роти 93-ї окремої механізованої бригади Сергія Гундера “Татарина”.

Як зазначається у дописі на сторінці 93-ої ОМБР, воїна вбив снайпер терористів о 8:30. Одна єдина куля пробила верхню частину грудей, не давши шансу на порятунок, після чого поранила ще одного бойця — на щастя, легко.

Солдат Сергій Гундер був добровольцем 93-ї окремої механізованої бригади. Він міг вступити до добробату, але обрав службу у Збройних Силах України.

Із квітня 2015 року воював у Пісках навідником кулемету ПКМ. Під час рекогносцировки місцевості, був важко поранений. Осколки влучили у ногу і під руку. Перебило артерію, нервові вузли. Тоді його врятував нині покійний командир 9-ї роти «Оса»…

Після тривалої реабілітації Сергій повернувся до лав рідної бригади. Воював у Кримському, що на Луганщині. Потім знову на Донеччині.

Сергій Гундер був відкритою, чесною, хороброю людиною, справжнім побратимом і досвідченим солдатом.

Голова ГО “Об’єднання воїнів та волонтерів “Галицькі леви” Роман Дорожівський розповідає, що Сергій був активним учасником організації. Він родом з Харківщини, але вже 10 років жив в Івано-Франківську.

В зоні АТО був неодноразово та навіть отримав поранення. Однак потім знову подався туди.

“Ще вчора ми з ним розмовляли. Він мені скинув смс-повідомлення, що їм там потрібно. А сьогодні в 09.00 в нього влучила куля. Пряме потрапляння в серце. Смерть легка, заслужив в Бога. У нього в Драгомирчанах залишилась дружина та донька. Від першого шлюбу також, здається, є двоє дітей”, – зазначив Дорожівський.

За його словами, Сергій залишив йому довіреність, щоб він збирав документи для отримання житла. Два тижні тому атовець ще був в Івано-Франківську, але терміново поїхав на передову.

“Мене як молотком прибило”, – зітхає Роман Дорожівський.

Сергій Гундер  був Воїном, Патріотом, Чоловіком і Батьком, просто гідною Людиною…

Він щиро любив Україну, свою дружину, дочку та матір…

1 thought on “На Донбасі загинув Сергій Гундер з Івано-Франківська, боєць 93-ї ОМБр”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *