Відбулась репетиція весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Вже завтра, 19 травня, увага усього світу буде прикута до визначної події у Великобританії: в літній резиденції англійських монархів пройде весілля принца Гаррі та Меган Маркл.

Саме задля бездоганності усього дійства, 17 травня головні дійові особи майбутньої весільної церемонії та члени королівської сім’ї прибули у Віндзорський замок на репетицію.

Згідно з інформацією західної преси, Меган і Гаррі репетирували частину церемонії в каплиці Святого Георгія, а по завершенню, коли молода пара залишала замок, папараці сфотографували їх в автомобілі.

Дещо раніше наречена принца офіційно оголосила, що її батько не приїде на весілля, а ЗМІ знову заговорили про те, що до вівтаря її поведе мати Дорія Рагланд.

Крім майбутнього подружжя, в машинах, що виїжджали з Віндзору, були помічені королева Єлизавета II, принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Правнуки королеви, чотирирічний принц Джордж і трирічна принцеса Шарлотта також будуть активно залучені у весільну церемонію: вони пройдуть до вівтаря перед Меган Маркл. Слідом за ними пройдуть юні помічники нареченого і нареченої: хрещениці Гаррі, трирічна міс Флоренс Ван Катсу і дворічна міс Зали Уоррен, а також хрещениці Меган, семирічна Рілан Літт і шестирічна Ремі Літт. Їх батьки, звичайно, будуть серед гостей на весільній церемонії.

Крім цього, діти стиліста Джесіки Малруні теж виявилися в числі пажів і помічниць нареченої: чотирирічна Айві Малруні та її семирічні брати-близнюки Брайан і Джон. Шестирічний Джаспер Дайер, хрещеник принца Гаррі та син одного з його найкращих друзів, завершить чарівну процесію пажів та помічників.

 

 

 

Читайте також:

Піппа Мідллтон вийшла заміж за мільйонера Джеймса Меттьюза (фото)

Єлизавета II офіційно задокументувала свою згоду на шлюб принца Гаррі та Меган Маркл

2 thoughts on “Відбулась репетиція весілля принца Гаррі та Меган Маркл”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *