23 травня — День Героїв України (розклад заходів та план обмеження руху у Хмельницькому)

День Героїв – це день пам’яті усіх українців, які присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації.

Цього дня у Хмельницькому відбудеться низка заходів.

Зокрема, 23 травня заплановано:

  • об 11.00 – освячення дошки Євгену Коновальцю, вул. Гагаріна, 18;
  • з 11.30 до 17.00 – демонстрація військової техніки та озброєння військовими частинами міста Хмельницького, вул. Проскурівська, біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка;
  • о 12.00 – відкриття дошки Роману Шухевичу, майдан біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40;
  • о 18.20 – покладання квітів до Меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, майдан Незалежності;
  • о 18.30 – проходження урочистим маршем прикордонників Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького та учасників АТО вулицями міста: Гагаріна, Кам’янецькою, Подільською, Проскурівською до майдану поблизу кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка;
  • о 19:00 – концерт за участю гуртів «Широкий Лан» та «Веремій», майдан біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Зауважимо, 23 травня 2018 року з 18 до 19 години відбудеться проходження коробок Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького та учасників АТО вулицями міста за наведеною схемою руху.

Патрульні радять усім кермувальникам завчасно планувати маршрут свого проїзду, щоб ні кому не доставляти незручності.

«Шановні водії, нагадуємо Вам, щоб Ви у жодному разі не паркували свої транспортні засоби безпосередньо на пішохідних переходах та ближче 10 метрів від них з обох боків, а також на перехрестях вулиць Проскурівська — Соборна, Проскурівська – Проскурівського Підпілля, Проскурівська – Грушевського, Проскурівська – Володимирська.

Окрім того,  такими діями Ви порушите правила дорожнього руху, а також доставите незручності у проходженні колони під час заходів. Будьте взаємоввічливими та толерантними, та у жодному разі не порушуйте правила дорожнього руху.»

 

 

Джерело: ХМР

1 thought on “23 травня — День Героїв України (розклад заходів та план обмеження руху у Хмельницькому)”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *