Петро Порошенко представив нового голову Хмельницької ОДА (фото)

У середу, 17 травня, Олександр Корнійчук, голова Хмельницької обласної державної адміністрації  оголосив, що залишає займану посаду. Про причини такого рішення чиновник нічого не повідомив, лише зазначивши, що з політичного життя він не йде. Про це стало відомо з його повідомлення у Facebook.

«Я йду з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ці два роки були дуже важливими в моєму житті», — зазначив Корнійчук.

А вже сьогодні, 19 травня, у Хмельницькому за участі Президента України Петра Порошенка відбулось представлення нового очільника області.

Ним, як і передбачалось, став Вадим Миколайович Лозовий, голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради.

«Підтримав пропозицію уряду, яка була внесена за призначення на посаді голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Миколайовича Лозового», – сказав Порошенко.

Президент вручив посвідчення Лозовому і повідомив, що відповідний указ вже підписано.

Як зазначає Аргумент, глава держави також зауважив, що Вадим Лозовий є людиною, яка представляє реальний сектор економіки. «І це є першим завданням, яке я ставлю як Президент – принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все для того, щоб забезпечити на Хмельниччині інвестиційний та економічний бум», — наголосив Петро Порошенко.

Порошенко наголосив на важливості забезпечення належних умов для розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння фермерським господарствам.

«Я хочу щиро побажати успіху, бо успіх Вадима Лозового – це успіх громади, успіх області, успіх України», — сказав Президент та звернувся до депутатів обласної ради і закликав їх до єдності у прийнятті рішень.

Новий голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий, в свою чергу, подякував за довіру та наголосив, що розуміє відповідальність, яка на нього покладена. «Я впевнений, що разом з депутатським корпусом обласної ради, разом з Вашою командою, з усіма людьми, яким не байдуже доля Хмельниччини ми будемо досягати найвищих показників і Хмельницька область буде одною з найкращих», — сказав він.

 

 

Серед присутніх на представленні були народні депутати України, депутати Хмельницької обласної ради, міські голови, голови об’єднаних територіальних громад, журналісти і окремі громадські діячі.

Нажаль, більшість представників громадськості Хмельницької області не були запрошені на безпосереднє представлення нового очільника Хмельницької ОДА, що відбувалось у Хмельницькому Будинку Рад.

 

 

Вадим Лозовий народився 30 січня 1971 р. в м. Києві.

Має вищу освіту: у 2007 р. закінчив магістратуру Українського державного університету харчових технологій у м. Києві. Спеціальність: «Економіка та право».

Трудова діяльність:

  • 1994-1998 рр. – ЗАТ «Фірма Сантехніка», товарознавець.
  •  1998-2004 рр. – ЗАТ «Фірма Сантехніка», директор.
  •  2004-2007 рр. – ТОВ «Цермет АГС», комерційний директор.
  •  2007 р. – ТОВ «Сенс К», комерційний директор.
  •  2007-2008 рр. – ТОВ «Епіцентр», директор гіпермаркету №4.
  •  2008-2009 рр. – ТОВ «Епіцентр», директор гіпермаркету №5.
  •  2009-2011 рр. – ТОВ «Епіцентр», директор гіпермаркету №6.
  •  2011 р. – ТОВ «Епіцентр К», керуючий директор.
  •  2011-2015 рр. – ТОВ «Епіцентр К», в.о. регіонального директора.

З листопада 2015 р. — депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

З 1 березня 2017 р. — голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради.

Одружений, разом з дружиною виховує двох доньок.

 

 

1 thought on “Петро Порошенко представив нового голову Хмельницької ОДА (фото)”

  1. Уведомление: Очільник Хмельницької ОДА Вадим Лозовий провів свій перший особистий прийом — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *