Некоролівські звички: що забороняється робити герцогині Сассекській

Коли американська актриса Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі і отримала королівський титул герцогині Сассекської, громадськість стала ретельно пильнувати за життям жінки: одяг, їжа, прикраси, виходи та інше. Проте одразу було зрозуміло, що Меган – нетиповий представник королівської сім’ї, зазначає 24tv.ua.

Раніше повідомлялось, що Меган Маркл пройде піврічний навчальний курс, щоб повністю відповідати новому статусу в королівській родині. Крім того, їй потрібно дотримуватися дрес-коду. До прикладу, однією із заборон є взуття з відкритим носком.

Цікаво, що перед весільною церемонією Меган Маркл і принца Гаррі всім запрошеним жінкам були надані рекомендації, згідно з якими їх просили не вдягати сукні вище колін, оголяти плечі і обирати взуття з закритим носком. Проте деякі з гостей проігнорували ці поради. А саме, подруги нареченої Пріянка Чопра і Тройен Беллісаріо А також і колишня дівчина принца Гаррі – Челсі Деві.

Також, згідно із дрес-кодом, на офіційні денні і вечірні події обов’язково потрібно носити колготки тілесного кольору.

До слова, обручка Меган вдвічі менше, ніж у Кейт Міддлтон: 6,5 карат проти 12. Герцогиня Катрін отримала обручку принцеси Діани, а Меган – кільце, замовлене нареченим спеціально для неї.

Як раніше, принц Гаррі розповів ЗМІ, що золото – улюблений метал Меган Маркл, саме тому він обрав цей метал базою для обручки. Зазначається, що вона носить багато золотих прикрас і позолочених аксесуарів.

Меган Маркл також може носити тоненькі колечка майже на всіх пальцях. А під час візиту до Шотландії на її пальцях розглянули екземпляри за 44 і за 60 доларів.

Головна умова – нейтральний обов’язковий манікюр, який наказано носити членам аристократичних родин.

Зазначимо, що у королівській родині існує багаторічний звичай: наречені надягають кільця з дуже рідкісного уельського золота. Засновницею тренда була королева-мати, Єлизавета Боуз-Лайон, в 1923 році. З тих пір такими кільцями обзавелися її дочка королева Єлизавета, принцеси Анна і Маргарет, принцеса Діана, а також герцогиня Кембриджська Кейт. Тепер така сімейна реліквія є і у герцогині Сассекській.

 

 

Читайте також:

Прекрасний образ нареченої: що відомо про сукню, тіару та букет герцогині Сассекської Меган Маркл

Принц Гаррі та Меган Маркл після весілля стануть Герцогом та Герцогинею Сассекськими

У мережі гостро розкритикували королівський герб Меган Маркл

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *