Перший спільний вихід Меган Маркл і королеви Єлизавети II відзначився незначним конфузом

Вчора, 14 червня, Меган Маркл та королева Єлизавета II відправились в першу спільну поїздку без супроводу інших членів королівської родини. Але після відкриття театру та мосту в графстві Чешир, Меган Маркл дещо окунфузилась.

Про це повідомляє 24tv.ua з посиланням на People.

Незважаючи на помітні теплі стосунки між Її Величністю і Меган, у які ніхто не вірив, герцогиня Сассекська, схоже, дещо розхвилювалась. Ситуація трапилась тоді, коли Маркл разом з королевою повинні були сідати в машину, однак через розмови з іншими людьми вона на кілька секунд затрималась.

Королева змушена була зупинитися, аби пропустити дружину онука вперед. Але своєю чергою, Меган намагалася пропустити першою до Єлизавету II, забувши певні королівські правила.

«Заходь першою. Або обирай сама», – сказала Єлизавета II Меган, розповіли свідки. Все ж Меган, довго не думаючи, сіла першою в автівку, після чого до неї приєдналась королева.

У графство Чешир герцогиня Сассекська і королева вирушили на легендарному поїзді The Royal Train, яким монарша родина користується з 1842 року. І все завдяки королеві Вікторії, яка заплатила 1800 фунтів стерлінгів (величезні на той час гроші!) з власного гаманця, щоб її родини побудували поїзд.

Примітно, що користуватися цим транспортом можуть далеко не всі члени королівської сім’ї: сама Єлизавета II, її чоловік принц Філіп, їх син принц Чарльз і його дружина Камілла Паркер-Боулз. Лише одного разу, в 2003 році, було зроблено виняток для принца Вільяма — тоді він проїхався на The Royal Train у рамках свого туру з нагоди дня народження.

Для свого чергового виходу в світ герцогиня Сассекська обрала світлу міді-сукні з маленьким чорним ременем на талії від Givenchy. Цього разу Меган надала перевагу наряду з закритими плечима (нагадаємо, що на традиційній церемонії святкування «офіційного» дня народження королеви Єлизавети II Trooping the Colour, яке відбулося нещодавно у Букінгемському палаці, Меган з’явилася у сукні з відкритими плечима. Багато хто вважав, що це стало порушенням королівського протоколу).

Від головного убору Меган на цей раз відмовилася і доповнила свій образ маленьким чорним клатчем і класичними туфлями від Sarah Flint.

 

 

Дивіться відео з Меган Маркл і королевою Єлизаветою II (з 10:35)

 

Нажаль, це вже не перший конфуз, пов’язаний з Меган Маркл.

На її весіллі з принцом Гаррі навіть подейкували, що Меган забула зробити обов’язковий реверанс, зустрівши королеву. Також герцогинця часто забуває дотримуватись правил дрес-коду і не завжди дотримується протоколу. Але варто додати, що це лише перше «влиття» Маркл у королівську сім’ю, тому згодом жінка обов’язково запам’ятає всі пункти протоколу.

 

 

Читайте також:

Королівства Єлизавета ІІ відсвяткувала свій 92-й день народження

1 thought on “Перший спільний вихід Меган Маркл і королеви Єлизавети II відзначився незначним конфузом”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *