Британська королівська родина взяла участь у святкуванні 100-річчя Королівських повітряних сил

Наступного дня після святкування хрещення маленького принца Луї, святкова служба у Вестмінстерському абатстві з нагоди 100-річчя Королівських повітряних сил знову зібрала разом членів британської королівської сім’ї.

І знову ж головними героями дня стали дві пари: герцог і герцогиня Кембриджські — принц Вільям і Кейт Міддлтон, герцог і герцогиня Сассекському — принц Гаррі і Меган Маркл, та, зрозуміло, королева Єлизавета II, чий наряд, як зазвичай, своєю яскравістю затьмарив усі інші. Нажаль, хрестини правнука 9 липня королева пропустила, оскільки напружений робочий графік змушує 92-річного монарха витрачати сили економно.

Кейт і Меган для цього публічного заходу обрали образи, протилежні одна одній за настроєм: якщо чарівна Кейт була в ніжно-блакитному пальто від свого улюбленого бренду Alexander McQueen, яке прикрасила дорогоцінної брошкою, і капелюшку Sean Barrett, то Меган зробила ставку на темне і з’явилася в строгій, однак напрочуд ефектній сукні від Dior, яку доповнила капелюшком від Stephen Jones.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *