Розклад руху транспорту Хмельницького можна дізнатись не виходячи з дому

Щоденно тисячі хмельничан та багато гостей міста вирушають у справах або добираються на роботу, користуючись при цьому міськими тролейбусами, автобусами та маршрутними таксі.

Зима цьогоріч видалась досить холодною та щодня радує українців як не льодяним дощем і сильним холодним вітром, так рясними снігопадами й ожеледецею.

А за прогнозами синоптиків — у січні та лютому 2017-го нам взагалі слід очікувати заморозків аж до -30.

Тому, щоб Ви не мерзли та не захворіли, очікуючи довгий час на потрібний Вам тролейбус чи автобус на зупинках громадського танспорту, нагадуємо — у Вас є можливість скористатись он-лайн розкладом Руху транспорту у м.Хмельницькому.

Це зручний та точний сервіс, створений спеціально для Вас, для Вашого комфорту, щоб Ви могли спланувати свою поїздку та визначити орієнтовний час, коли добиретесь до потрібного Вам місця в обласному центрі. Ця ініціатива допоможе мешканцям Хмельницького та гостям міста зберегти час, гроші та здоров’я. А зекономлений час ви зможете використати на щось більш корисне, ніж очікування.

Користуватись сервісом досить легко — зайшовши за посиланням «Он-лайн розклад Руху транспорту у м.Хмельницькому» та натиснувши на закладку, наприклад, «Тролейбус», для Вас відкриється список усіх наявних у місті маршрутів тролейбусів. А вибравши у списку необхідний Вам номер маршруту та обравши необхідну Вам назву зупинки — у правій частині побачите о котрій годині цей тролейбус буде на обраній Вамі тролейбусній зупинці.

 

Окрім даного он-лайн сервісу, для Вашого ще більш точно орієнтування представлене інтерактивне джерело інформування EasyWay, яке  було створене у 2011 році аби допомогти людині зорієнтуватись у незнайомому місті та підказати, який громадський транспорт обрати для свого пересування. Скориставшись інтерактивним он-лайн ресурсом, Ви побачите карту Хмельницького та позначки тролейбусів з конкретним місцем їх знаходження на даний час.

 

 

Читайте також:

У Хмельницькому планують розвантажити автомобільні дороги

 

Коментарі представників влади щодо нових схем руху транспорту

 

Хмельницький «Електротранс» визнано найкращим

 

У Хмельницькому курсуватиме екскурсійний автобус

3 thoughts on “Розклад руху транспорту Хмельницького можна дізнатись не виходячи з дому”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *