Срібний Трамп, Цукровий Трамп — у Росії випустили колекційні монети

Кілограмові срібні і золоті колекційні монети із зображенням нового 45-го президента Америки Дональда Трампа випустили в Златоусті (Челябінська область, Росія), повідомляє Доступ1.

Клієнтам пропонуються три варіанти монети з Трампом — кілограмові срібні, комбіновані зі срібла і золота, а також золоті, вага яких не вказана.

Найбільше інформації є про срібні монети. Вони мають діаметр 12 см. Монети ручної роботи, виготовлені методом художнього лиття. Срібло 925 проби.

На аверсі — портрет вигляд збоку Трампа, по периметру розташовані написи: Donald John Trump і 45 the President of United States of America. На реверсі зображено Статуя Свободи на тлі прапора США. По периметру розташовані написи: In Trump We trust — за аналогією з фразою In God We Trust, розміщеної на доларових банкнотах, і United States of America.

Випуск монет приурочений до інавгурації Трампа, яка відбудеться 20 січня.

Серія монет буде надзвичайно лімітованою: всього планується випустити 25 монет зі срібла, 15 комбінованих і п’ять золотих монет.

Монету с номером «01» планують передати безпосередньо Дональду Трампу.

До того, дещо раніше в Росії випустили цукор із зображенням Трампа. Виробники продукції зробили це в надії на те, що відносини Росії і США «стануть солодше».

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *