Хмельничани відтепер можуть замовляти паспорти онлайн

Як повідомляє Державна Міграційна Служба України на офіційній сторінці у мережі Facebook, від сьогодні, 15 березня, до електронної черги для оформлення паспорта громадянина України (ID) та закордонного паспорта долучились територіальні підрозділи Харкова та Хмельницького.

Відтепер хмельничани зможуть записатись на прийом щодо оформлення закордонного паспорта чи іншої послуги міграційної служби через інтернет:  Записатись на прийом

 

Таким чином, електронна черга працює вже у 7 містах – Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро, Хмельницький та Тернопіль. Всього з початку запуску проекту записом до електронної черги скористалися понад 350 тисяч громадян.

У найближчі кілька місяців планується запуск електронної черги у всіх обласних центрах, після чого сервіс буде поступово запроваджуватися у всіх підрозділах міграційної служби.

 

Також для зручності та можливості здійснювати контроль за оформленням та виготовленням Ваших документів, Ви можете здійснювати онлайн перевірку стану оформлення замовленого паспорта: Перевірити стан оформлення паспорта

 

Електронна черга створена з метою спрощення процедури одержання громадянами адміністративних послуг Державної Мігранційної Служби. Наразі у запровадженій системі електронної черги функціонують наступні можливі види запису:

  1. Через офіційний веб-сайт ДМС (онлайн) на обрану вами і доступну в системі дату та час /не більше, ніж за два тижні вперед/.
  2. Через термінал у територіальному підрозділі ДМС на обрану вами і доступну в системі дату та час /не більше, ніж за місяць вперед/.
  3. Через термінал у територіальному підрозділі ДМС у поточну чергу /на сьогодні/.

Кожен з можливих видів запису функціонує одночасно та незалежно один від одного.

У разі відсутності вільних місць в онлайн черзі можна скористатися двома іншими видами запису в електронну чергу безпосередньо в територіальних підрозділах ДМС.

Крім того, послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон надаються також у окремих Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП).

 

 

Читайте також:

Пенсійний фонд он-лайн

 

«Онлайн будинок юстиції»: отримай документи від РАЦС чи зареєструй ФОП

 

Центр зайнятості вже онлайн! По всій Україні можна записатись до фахівця не виходячи з дому!

 

Нацбанк хоче автоматично списувати платежі ЖКГ з рахунків українців