Форум економічного розвитку Хмельницького збере близько 750 учасників

У понеділок, 27 березня, відбулася прес-конференція «Презентація Форуму економічного розвитку Хмельницького», на якій було представлено концепцію заходу.

Масштабність запланованої події вражає не лише охопленням аудиторії, а й цілями, що ставлять перед собою організатори Форуму. Проведення заходу допоможе донести бізнес-спільноті міста інформацію про нові доступні можливості, що покращать бізнес-клімат Хмельницького. Форум, переконані в оргкомітеті, дасть можливість об’єднати підприємців та інвесторів у баченні спільного майбутнього міста. Важливо, що фокус Форуму збігається з напрямами економічного розвитку міста.

Ігор Ратушний, голова організаційного комітету Форуму, проводить цілу кампанію із залучення до Форуму якомога більшої кількості зацікавлених осіб з бізнес-середовища, громадського сектору, потенційних інвесторів. Одним із таких інструментів є «Launch Party», яка запланована на вівторок, 28 березня.

«Головна мета, яку ми прагнемо реалізувати на Форумі – комунікація з усіма рівнями бізнесу, – зазначив міський голова Олександр Симчишин. – Ми запросили на Форум сотні місцевих підприємців, владу країни, наші міста-побратими, представників загальнонаціональних підприємств тощо. Очікуємо якісних та цікавих спікерів. Це не буде захід заради заходу. Хочемо мати конкретні результати».

Форум одноденний, проходитиме 27 квітня у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького.

Очікують близько 750 відвідувачів.

Як зазначила начальник управління економіки Хмельницької міської ради Оксана Новодон: «Тематика заходу відображає стратегічне бачення розвитку міста «Хмельницький – ринок інновацій і можливостей» та перегукується з напрямами економічного розвитку міста: зростання малого і середнього бізнесу, муніципальної інфраструктури, урбаністичного життя, освіти та публічної довіри до влади».

На Форум запрошено 11 доповідачів. Заступник міського голови Володимир Гончарук повідомив, що це будуть українські топ-спікери, а також планують залучити кількох закордонних доповідачів.

«Форум проходитиме у форматі ТЕD конференції. Ми ретельно підійшли до вибору спікерів, адже кожен виступ має надихнути присутніх на дії, зміни, розвиток, – сказав Володимир Гончарук. – Доповідачі мають великий досвід і представляють спектри бізнесу, інвестицій та громадського життя».

До участі у Форумі запрошують підприємців, інвесторів та усіх зацікавлених у розвитку Хмельницького.

Реєстрація з 8.00 год., початок о 9.30 год.

 

 

Читайте також:

27 квітня відбудеться Форум економічного розвитку Хмельницького

 

Джерело: Офіційний сайт Хмельницької міської ради

 форум, Форум економічного розвитку, Хмельницький – ринок інновацій і можливостей

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *