Як виглядатиме людина у 23 столітті — припущення вчених

Міжнародна група вчених з Британського університету провела серію досліджень і порівняльних аналізів, в результаті чого змогла припустити, як виглядатиме людина в 23 столітті, Znaj.ua.

Фахівці відзначили, що вигляд землянина з майбутнього буде зовсім не схожий на сучасну зовнішність, до якої ми звикли. Детальніше про результати дослідження вчені написали у виданні Іnvaders.

Дослідники практично впевнені, що змінам у першу чергу піддадуться очі: у них з’явиться ще одна повіка. Еволюція прийме таке рішення, аби надійніше захистити зоровий орган від потрапляння частинок пилу й піску: вчені давно говорять про те, що змінений клімат спровокує сильні вітри, а в деяких регіонах навіть піщані бурі.

У людини майбутнього ніс стане набагато більшим, рівно як і грудна клітка. Остання збільшиться через те, що легені та печінка стануть більшими. Дослідники стверджують, що через 200 років шкіра земного мешканця буде покрита рогівкою, щоб захищатися від додаткового забруднення.

Вчені впевнені: у 23 столітті всі жителі планети стануть вегетаріанцями, оскільки м’ясо буде абсолютно непридатним для вживання.

 

 23 століття, вигляд людини, еволюція, зовнішність

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *