Меланія Трамп не подала руку чоловіку, чим поставила його у незручне становище

Перша леді США Меланія Трамп на червоній доріжці в Тель-Авіві відмовилася  взяти за руку чоловіка і президента Штатів Дональда Трампа.

Момент відмови зняла низка ЗМІ, які виклали відео на YouTube.

Як відомо, президент США разом з дружиною приїхав у Ізраїль. Коли вони вийшли з літака і йшли по червоній доріжці – Дональд Трамп простягнув Меланії руку, та вона проігнорувала його жест, відштовхнувши руку чоловіка.

Після цього Дональд Трамп почав поправляти свою краватку та піджак.

На думку видання Newsweek, можливо, президентський літак потрапив у турбулентність, що й могло викликати роздратування у першої леді США.

Однак цей епізод зараз широко обговорюється в мережі, адже це ще один доказ того, що в стосунках подружжя не все гладко. З самого моменту вступу Трампа на посаду «небайдужі» ведуть своє «розслідування», в ході якого вже багато разів відзначали певний рівень холодності в парі. Багато хто, оцінюючи її поведінку на людях, впевнений, що Меланія нещаслива з чоловіком і залишається з ним або з почуття обов’язку, або через певний підписаний контракт.

Звісно, цілком можливо, ще вже в найближчі дні перша леді США змусить пліткарів змінити думку та продемонструє любов і гармонію, що панує в їх відносинах з Дональдом.

Наразі, безпосереднього самого Трампа більше хвилюють політичні справи цього дебютного міжнародного турне. Він має намір домогтися миру на Близькому Сході і в знак свого розташування вже відвідав — перший серед діючих глав американської адміністрації — релігійні святині Старого міста Єрусалима, Храм Гробу Господнього і Стіну Плачу.

 

 

 

Читайте також:

Дональд Трамп у Саудівській Аравії станцював «танець мечів»

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *