Зустріч Путіна та Макрона тривала майже 3 години. Говорили і про Україну

У Франції завершились переговори президента країни Еманюель Макрон і російського лідера Володимир Путін, пише 24tv.ua.

Як повідомляє ТАСС, перемовини тривали 2 години 45 хвилин.

Також зазначається, що зустріч французького та російського президента розпочалася лише за участю їхніх помічників, проте згодом до них приєдналися і члени делегації.

Під час зустрічі лідер країни приділяли значну увагу конфлікту на Сході України – зокрема, йшлося, що слід втілювати в життя Мінські угоди.

Крім того, Макрон наголосив на необхідності проведення найближчим часом переговорів у Нормандському форматі, передає «РИА Новости».

Як зазначає Європейська правда, у разі ескалації конфлікту на сході України санкції проти Росії треба посилити. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон на спільній пресс-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, трансляцію і синхроний переклад якої вели російські ЗМІ.

«Я підтверджую, що я говорив, що якщо знадобиться, то потрібно буде посилити санкції, але  це якщо буде ескалація. Але якщо буде деескалація, то цього не станеться, і я бажаю, щоб булла сааме деескалація» — заявив президент Фрації.

У зв’язку з цим він також додав, що в найближчі тижні буде проведена зустріч у нормадському форматі, яка дозволить провести оцінку ситуації.

Макрон при цьому висловив побажання, щоб ОБСЄ підготовуала доповідь для чотирьох сторін і пояснила, що відбувається у зоні конфлікту.

Зустріч Путіна та Макрона тривала майже 3 години. Говорили і про Україну: 3 комментария

  1. Уведомление: Макрон: Russia Today та Sputnik — органи впливу і брехливої пропаганди — Будь у курсі — портал новин
  2. Уведомление: Макрон використав зустріч з Путіним для зміцнення своїх політичних позицій — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *