Вислови свою думку щодо розміщення МАФів у Хмельницькому

Проблема хаотичного розміщення малих архітектурних форм (МАФів) стосується більшості міст нашої країни. Проте, хмельницька влада найближчим часом хоче її вирішити, розміщуючи тимчасові споруди лише у певних визначених місцях. Допомогти у цьому зголосились активісти кампанії «Стеж за грошима».

Саме з цією метою два тижні тому було розпочато публічні консультації з приводу розміщення малих архітектурних форм (МАФів).

“Це перша подібна публічна консультація в місті. Ми хочемо побачити чи зручно хмельничанам користуватись таким механізмом”, — зазначив координатор кампанії “Стеж за грошима” у Хмельницькій області Олег Черненко. Також повідомив, що по завершенню проекту сайт опитування активісти згодні безкоштовно передати у користування владі. Механізм публічних консультацій реалізовується за підтримки Національного демократичного інституту та посольства Канади в Україні.
Міський голова Олександр Симчишин переконаний, що саме ті, хто долучаться до проекту і є людьми, які готові працювати над зовнішнім виглядом міста.

Висловити свою думку з приводу того, де мають розміщуватися тимчасові споруди у місті, можна:

  • на спеціальному сайті vdmk.org/6499
  • відправити SMS (за ціною оператора) на номер 093-177-00-35 з текстом «6499+№ відповіді».

Крім того, надати свою пропозицію чи бачення можна і з сайту Хмельницької міської ради можна перейти за швидким посиланням —  велика кнопка в написом «Ваша думка» на світло зеленому фоні. Або ж свою пропозицію принести у відділ звернень громадян (вул. Гагаріна, 18).

Проголосувати можна один раз з мобільного та лише раз на сайті — відповіді відправлені з однієї IP-адреси зараховуватись не будуть.

Перший етап консультацій триватиме до 1 червня, наступним буде обговорення щодо варіантів архітипів цих споруд.

 

 

Читайте також:

У Хмельницькому змінять правила торгівлі. Найбільші зміни торкнуться МАФів

 

Джерело: Хмельницька міська рада

Вислови свою думку щодо розміщення МАФів у Хмельницькому: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *