Порошенко відзвітував про візит до Вашингтону та зустріч із Трампом

Як зазначає Укрінформ, Президент України Петро Порошенко отримав запевнення американського керівництва в допомозі повернення українських заручників з російського полону.

Про це заявив сам глава Української держави за результатами зустрічі в вівторок з президентом Трампом і віце-президентом Пенсом у Білому домі.

«Окремо я передав віце-президенту Трампу (Пенсу — ред.) листа від родичів заручників, які знаходяться у в’язниці незаконно на окупованих територіях і в Російській Федерації. І ми отримали запевнення в тих зусиллях, які докладе адміністрація Сполучених Штатів Америки в допомозі українцям  повернути наших хлопців і дівчат додому»,-  заявив Порошенко.

Він також зауважив, що порядок денний зустрічі з американським керівництвом був «дуже широким». «Я можу сказати, що повністю задоволений результатами цих переговорів і дуже вдячний президенту Трампу і віце-президенту Пенсу та всім міністрам, з якими відбулися зустрічі за тверду позицію, на підтримку нашої держави.

За повідомленням Главкому, України Петро Порошенко зустрівся з представниками ЗМІ. Він розповів журналістам про результати зустрічі у Білому домі.

«Спілкування з представниками ЗМІ за результатами зустрічей у Білому Домі», — йдеться на сторінці Порошенка в Facebook.

«Відбулася повноцінна, дуже детальна зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Ми отримали тверду підтримку з боку США, підтримку щодо суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави і тверду підтримку в продовженні реформ в Україні», — сказав Порошенко, зокрема.

Перед цим Шон Спайсер, прес-секретар Білого дому, опубліковав у Twitter фото зустрічі Петра Порошенка і Дональда Трампа.

 

1 thought on “Порошенко відзвітував про візит до Вашингтону та зустріч із Трампом”

  1. Уведомление: Зустріч Порошенка та Трампа: росіян рве істерика — Дмитро Тимчук — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *