Принц Вільям з родиною відвідали могилу принцеси Діани в день її народження

Першого липня принцесі Діані, яка загинула в автокатастрофі у Франції в 1997-му році, виповнилося б 56 років. Її сини, принц Вільям та Гаррі, пам’ятають про цей день та щороку приїжджають до могили матері в Грейт-Брінгтон (Великобританія).

Цього разу до фамільного маєтку Спенсер, біля якого і похована леді Діана, приїхали принц Вільям з усією родиною: дружиною герцогинею Кетрін та дітьми — Шарлоттою та Джорджем.

Для принца Вільяма є вкрай важливим, аби його діти знали, що у них була бабуся по батьківській лінії. Він зізнавався в одному з інтерв’ю, що не дивлячись на те, що її немає поруч з ними, Шарлотта і Джордж повинні перейнятися повагою до його матері.

Вшанувати пам’ять принцеси Діани також приїхали принц Гаррі і багато її родичів, включаючи брата Ерла Спенсера і сестер — Леді Сару Маккоркодейл і баронесу Феллоуз.

Колишній чоловік леді Діани, принц Чарльз, не зміг бути присутнім з тієї причини, що знаходився в цей момент в Оттаві, де виступав з промовою з нагоди святкування 150-річчя від дня заснування Канади.

У 2017-му виповниться рівно 20 років з моменту загибелі принцеси Діана в результаті ДТП у Парижі, яке трапилось 31 серпня 1997 року. На той момент принцу Вільяму було 15, а його братові Гаррі — 12.

Для багатьох жителів Великобританії і не тільки ця новина стала справжнім ударом. Церемонію прощання з Діаною транслювали всі світові телеканали.

 

2 thoughts on “Принц Вільям з родиною відвідали могилу принцеси Діани в день її народження”

  1. Уведомление: У Британії показали скандальний фільм про Леді Ді — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *