Тука вважає, що українцям слід звикати до терактів у мирних містах до перемоги у війні з Росією

Українці зобов’язані звикнути до терактів і жертв у мирних містах, оскільки вони не припиняться до перемоги у війні з Росією.

Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, коментуючи вбивство одного з керівників ГУР Міноборони України Максима Шаповала у Києві, передає Главком.

«Це буде відбуватися, доки ми не виграємо війну з Росією. Або не програємо її. А поки війна триває – ми змушені будемо до цього звикати. Не існує в світі країни, яка була б повністю захищена від проявів тероризму», – заявив Тука.

За його словами, вбивство Шаповала було, по суті, замовним убивством конкретної людини, а не способом посіяти в Україні паніку.

«Це було демонстративне знищення. Максим був вельми знаковою фігурою в середовищі спецслужб. Як вітчизняних, так і російських. Ми зараз не можемо говорити, на жаль, про все те, що роблять наші спецслужби – і дуже успішно часом – але повірте, вони працюють. І тому боку, зрозуміло, це не подобається», – вважає заступник міністра.

Він також підкреслив, що за бажання Шаповала можна було «прибрати» по тихому, а не за допомогою демонстративного вибуху.

«Якби не було мети влаштувати таку демонстрацію, людину могли б просто поступово труїти, і він тихо помер би від отрути за тиждень-два», – підсумував Тука.

 Георгій Тука, перемога у війні,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *