«Свіжа кров» з України: «Гриби» та «Время и стекло» запалять «Новорічний вогник» у Росії?

Українські групи «Гриби» та «Время и стекло» мають непогані шанси взяти участь у «новорічному вогнику» на російському «Первом канале», який він транслюватиме в ніч з 31 грудня 2017-го проти 1 січня 2018 року, передає 24tv.ua.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив популярний російський ресурс Super, що спеціалізується на новинах зі світу шоу-бізнесу.

За інформацією видання, «Первый канал», який зазвичай на Новий рік тішить своїх глядачів так званими «вогниками», обиратиме учасників цього дійства за допомогою голосування.

Після минулорічного гучного скандалу, коли в інтернеті було складено петицію проти миготіння в «новорічних вогниках» федеральних телеканалів одних і тих самих осіб, «Первый канал» зважився на зміни. У співпраці з соціальною мережею «Однокласники» (заборонена в Україні – «24») він запускає спеціальне голосування, яке буде формуватися за допомогою програми «Твої зірки на «Первом». Користувачі зможуть вибрати із запропонованого шорт-листа до трьох улюблених виконавців, яких вони хочуть бачити на телеекрані в ніч з 31 грудня 2017-го проти 1 січня 2018 року,
– йдеться у дописі.

До слова, журналісти ресурсу з’ясували, що до умовного ТОП-60 потрапили українські групи «Гриби» та «Время и стекло», яких вони іменують «свіжою кров’ю». Крім того, на «вогнику» може виступити один із проривів року в Росії – уродженець Казахстану Jah Khalib.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *