Тепер не «Ольга»: Сєчін перейменував розкішну яхту після розлучення

Очільник «Роснафти» Ігор Сєчін після того, як розвівся з дружиною, вирішив перейменувати свою яхту «Свята принцеса Ольга». Судно мільярдера, яким він володіє неофіційно, вважається однією з найрозкішних яхт у світі та коштує щонайменше 100 мільйонів доларів, повідомляє 24tv.ua.

Як пише Meduza, Сєчін розвівся з дружиною Ольгою влітку 2017 року. Рішення щодо цього оприлюднено в базі даних Московського міського суду.

Додамо, в серпні 2016 року «Новая газета» опублікувала матеріал «Секрет «Принцесси Ольги», де, зокрема, зазначалося, що голова «Роснафти» одружився з Ольгою Рожковою, і вона взяла його прізвище.

У статті також йшлося, що Ольга Сєчіна часто проводить час на яхті Saint Princess Olga та викладає відповідні фото в Instagram. Вартість судна видання оцінювало у 100 мільйонів доларів.

Зауважимо, що через цю статтю Сєчін подав до суду на «Новую газету». У підсумку суд зобов’язав ресурс видалити матеріал з сайту та опублікувати спростування, що і зробили журналісти.

У вересні 2017 року Центр управління розслідуваннями сповістив, що яхта Saint Princess Olgа (ЦУР оцінила судно у 150 мільйонів доларів) змінила назву на Amore Vero («Справжня любов»). Активісти також згадали про можливе розставання Сєчіна зі своєю дружиною.

У липні 2017 року видання «Ведомости» опублікувало статтю, в якій йшлося, що очільник «Роснафти» будує будинок у Барвисі під Москвою на ділянці у чотири гектари. За інформацією ресурсу, сусідні ділянки оформлено на син та доньку Сєчіна від першого шлюбу та на якусь Варвару Сєчіну. Згодом зясувалося, що Варвара – донька Ігоря та Ольги Сєчіних.

До слова, нафтовик також подав до суду на цей матеріал, вказавши, що публікація порушує його право на недоторканність приватного життя. Суд зобов’язав видалити статтю.

 

 Saint Princess Olga, Ігорь Сечін

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *