Стали відомі подробиці щодо останньої вечері лідера фашистської Німеччини Адольфа Гітлера
Про це повідомляє PolitekA з посиланням на Стіна.
Дослідники опублікували лист кухаря Гітлера Констанції Манціарлі, в якому описувалися його переваги та остання вечеря.
За даними опублікованого листа, 30 квітня 1945 року жінку викликали до бункера Гітлера, де розпорядилися приготувати йому останню вечерю – яєчню та картопляне пюре.
За словами жінки, Гітлер дотримувався дієти і не вживав м’яса, проте дуже любив пироги, які готувала Манціарлі.
Також жінка розповіла, що отримала свою посаду випадково, після того, як Гітлер дізнався про “неарійське” походження її попередника.
Манціарлі також відзначала, що не хотіла працювати на нацистів, проте боялася потрапити під суд через свою відмову.