У Верховній Раді створили нове об’єднання Сила Закону

У Верховній Раді створено міжфракційне депутатське об’єднання Сила Закону, до складу якого увійшли 24 народних депутати з більшості парламентських фракцій. Про це заявили самі учасники цього об’єднання, повідомляє 24tv.ua.

За словами народного депутата від фракції «Народний фронт» Геннадія Кривошеї, метою цього об’єднання є активізація роботи державної влади в інтересах України, а саме втілення в життя вже прийнятих законів.

«Сьогодні багато надзвичайно корисних для українців законів прийнято, але їхнє виконання з незрозумілих причин затримується. Кількість таких ситуацій обчислюється сотнями. Ми приймаємо закони, але не бачимо їхньої реалізації в життя. Ми хочемо припинити таку практику. Закони повинні працювати для людей. Зараз модно говорити про те, що необхідно приймати різні популярні в суспільстві закони. Ми пропонуємо для початку озирнутися на те, що вже прийнято, реалізувати це, а потім йти далі», – заявив Кривошея.

За словами депутатів, об’єднання займеться захистом основних значущих тем для українців – освіти, медицини, ефективного управління державними активами, розвитку промисловості, аграрного сектора, стабільності фінансового сектора.

Як заявив народний депутат Андрій Антонищак, зараз існує певна дезорганізація гілок влади в реалізації прийнятих законопроектів.

Є випадки, коли законодавчі ініціативи спотворюються Кабінетом Міністрів, не виконуються зовсім. І до міністра просто не можемо потрапити, записуєшся в довгу чергу і тебе футболять, до наших ініціатив не дослухаються. Крім того, міністри ігнорують засідання профільних комітетів Верховної Ради. Дуже багато наболілого,
– заявив депутат.

За словами народних депутатів, незабаром об’єднанням буде оголошено рейтинг ініціатив, які потребують якнайшвидшого вирішення.

 

 

 Верховна рада України, депутатське об'єднання Сила Закону

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *