Воркшоп “Цифри не брешуть» від ОПОРА у Хмельницькому. Навчайтесь як контролювати нардепів!

Хочеш навчитися читати парламентські дані та готувати якісні аналітичні матеріали на їх базі? Зареєструйся на воркшоп “Цифри не брешуть. Як контролювати нардепів за допомогою парламентських даних”, заповнивши  онлайн-форму натиснувши на посилання.

10 травня до Хмельницького завітають аналітики Громадянської мережі ОПОРА на воркшоп “Цифри не брешуть. Як контролювати нардепів за допомогою парламентських даних”, щоб навчити охочих читати парламентські дані та писати аналітичні матеріали для потреб своєї громади чи навіть для топових українських ЗМІ.

Воркшоп відбудеться 10 травня о 15:00 за адресою: вул.Проскурівська, 57 (ХУУП, 223 аудиторія, 2-й поверх) — корпус ХУУП навпроти ЦУМу.

Схожий захід уже відбувся у Києві і за його результатами учасники стали співавторами статей для видань “Український тиждень” та The Insider, підготувавши статті “Що топ-політики обіцяють і як за це (не) голосують” і “Бурштиновий клінч: чому Рада не узаконює ринок каміння” відповідно.

Обидва матеріали були написані на базі парламентських даних онлайн-сервісу rada4you.org.

Спікер – аналітик Громадянської мережі ОПОРА Святослав Бабіля.

Контактна особа та організатор воркшопу в Хмельницькому – Оксана Банкова (0978073293).

 

Онлайн-сервіс «Rada4you: вони голосують для тебе»  реалізовується в рамках кампанії «IT tools help to monitor elected officials/ІТ-інструменти допомагають моніторити народних обранців»  Громадянською мережею ОПОРА  у співпраці з Національним демократичним інститутом міжнародних відносин за фінансової підтримки Уряду Канади.

 

Джерело: Хмельницька міська рада

3 thoughts on “Воркшоп “Цифри не брешуть» від ОПОРА у Хмельницькому. Навчайтесь як контролювати нардепів!”

  1. Адреса: Проскурівська, 57 (ХУУП, 223 аудиторія, 2-й поверх) — корпус ХУУП навпроти ЦУМу

    Ответить
    1. Дякуємо. Адресу виправили на вказану Вами.

      Ответить

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *