Віталію Шабуніну принесли повістку з військкомату

Голові правління Центру протидії корупції Віталію Шабуніну принесли повістку з військкомату, пише Главком. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Днями БППшно-підмартиненський чиновник-невдаха Ігор Півень погрожував силком відвезти мене в військкомат. А сьогодні, у день народження доньки, прийшли до мене аж троє охфіцерів з Дніпровського військкомату вручати повістку))) Ескорт з камерою та пацани гопніцького виду у супроводі. Так всім вручали чи для мене замовили пакет «елітний»?» — написав Шабунін.

Він стверджує, що за станом здоров’я непридатний до служби з 2000 року.

«Завтра о 9.00 запрошую всіх журналістів зі мною до Дніпровського військкомату (М. Лебедєва 14а, каб .310). Буду з’ясовувати, чому я по стану здоров’я непридатний до служби з 2000 року в 32 роки отримав повістку», — сказав Шабунін.

На його думку, вручення повістки йому незаконне.

«І от чому. Ігор Півень, що погрожував мені персональною доставкою, — помічник Сергія Тригубенка з БеПеПе (http://bit.ly/2qVFGSC) та член правління ГОшки Апасова «Національний інтерес». Саме вони знімали гівно-фільми про ЦПК. Півень також є директором і співзасновником ГО «Спілка ветеранів військової розвідки», звідки, ймовірно, гопнік-оператор і двоє його супроводжуючих», — написав Шабунін.

«У мене — все, пішов збиратися у військкомат» — завершує Шабунін свій допис.

 

 

Фото: Чесно.Фільтруй суд.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *