Публічні консультації з хмельничанами представили як зразок досягнень комунікації влади та громади

16 червня у Києві представники руху ЧЕСНО презентували членам правління Національного демократичного інституту (NDI) результати своєї роботи за останній рік.

Захід відвідала колишня держсекретар США, голова Ради директорів NDI Мадлен Олбрайт. Варто відзначити, що закордонна делегація із США складалась з низки колишніх сенаторів, послів та голови Ради директорів NDI.

«Мені важко назвати ще якусь країну, у якій би робота громадсняського суспільстав та Національного демократичного інституту була більш успішною, ніж в Україні», – зазначила у своєму виступі колишня держсекретар США, голова Ради директорів NDI Мадлен Олбрайт.

У комунікації місцевого самоврядування та громади одним з найбільших успіхів було визнано звітування міського голови у прямому ефірі. Зокрема презентували роботу у місті Хмельницькому з міським головою Олександром Симчишиним.

Ще одним успішним досягненням у місті, яке презентували на заході, було проведення публічних консультацій щодо розміщення та зовнішнього вигляду МАФів.

Також відзначимо, що ця консультація ще триває. Тож визначитись з архітипом МАФів можна за посиланням. 

 

 

 

Читайте також:

45% хмельничан проголосували за розміщення МАФів на зупинках транспорту

У Хмельницької міської ради новий сайт

 

Джерело: Хмельницька міська рада

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *