«Тарноруда. Під знаком Білої троянди…»: очікуйте на презентацію книги вже найближчим часом!

Уже найближчим часом на усіх поціновувачів художнього слова та прихильників творчості письменниці, історика, журналістки та засновниці проекту «Літературний туризм» Лори Підгірної чекає приємний подарунок — презентація її нової книги «Тарноруда. Під знаком Білої троянди».

Допис такого змісту залишила авторка на свої сторінці у Facebook:

«Сьогодні офіційно повідомляю, що проект #Тарноруда_Слідами_Бога отримав своє логічне продовження, матеріалізацію і подальший розвиток.
Зовсім скоро у Хмельницькій міській централiзованій бiблioтечній системі відбудеться презентація повнокольорового краєзнавчого промо-альбому #Тарноруда_Під_Знаком_Білої_Троянди, створення якого стало можливим меценатам проекту громадській діячці, експерту з децентралізації Alina Koval та головному консулу України у Мюнхені Vadym Kostiuk. Співпраця з Володимир Черніков та Андрій Майхер була неймовірною!
Cлідкуйте за анонсами , презентація альбому у Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система у м. Хмельницькому ВЖЕ незабаром!»

Впреше про майбутню презентацію хмельничани дізнались учора, 21 вересня, під час зустрічі з Лорою Підгірною та Наталкою Михно в читальному залі Центральної міської бібліотеки у рамках Літературного фестивалю «Слово єднає-2017», який відбувається у Хмельницькому з 11 по 23 вересня.

Саме під час цього захоплюючого дійства було презентовано нову книгу письменниці та публіциста Наталки Михно — завершальну книгу з трилогії «Сила духу», яка 12 років виношувалась у думках, серці, емоціях та хвилюваннях талановитої авторки.

А під час свого виступу пані Лора сповістила, що на читачів у майбутньому чекає 10 незабутніх книг про захопливі пригоди українця-патріота Марка Шведа та розповіла, що найближчим часом відбудеться презентація її другої книги «Тарноруда. Під знаком Білої троянди».

Дату та час майбутньої презентації буде повідомлено згодом.

 

 

Читайте також:

«Слово єднає-2017»: Наталка Михно та Лора Підгірна у Хмельницькому

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *