У Хмельницькому відбувся матч Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО

У неділю, 22 липня 2018 року, на футбольному майданчику Хмельницької ДЮСШ №1 за, підтримки Хмельницької міської ради та начальника Хмельницького гарнізону та Прикордонної академії, в рамках Відкритого Чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» відбувся матч Ліги учасників АТО серед команд «Поділя АТО» Хмельницький (тренер команди Володимир Семенюк — офіцер групи по роботі з особовим складом та громадськістю Хмельницького обласного військомату) та «Прикордонник» Могилів-Подільський.

В запеклій боротьбі гості з Могилів-Подільського здобули перемогу з рахунком 2-1, забивши два переможні м’ячі на 19 та 51 хвилині напруженої та цікавої гри.

«Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО» була створена у вересні 2015 року Всеукраїнським об’єданням учасників АТО «Українці разом!» у якості всеукраїнської програми психологічної та фізичної реабілітації ветеранів війни та учасників АТО.

Ліга включає у себе 6 регіональних дивізіонів: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ».

Команди, які зайняли перші та другі місця у Дивізіонах, приймають участь у фінальних іграх змагать «Кубок Героїв АТО».

Фінальна частина змагань відбудеться на стадіоні ім.Лобановського 14 жовтня 2018 року — у день, коли Україна святкує День захисника УкраїниПокрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *