Три продукти, які допоможуть схуднути

До яких тільки методів жінки не звертаються для того, щоб позбутися від зайвих кілограмів і прибрати кілька сантиметрів підшкірного жиру, пише Znaj.ua. Важкі тренування, жорстокі дієти, правильний спосіб життя — найпоширеніші методи для боротьби із зайвою вагою.

Але деякі продукти мають свої секретні властивості, про які знає не кожна жінка. Ці продукти зачасту знаходяться під руками у кожної господині, але вона не знає якими корисними властивостями вони володіють в боротьбі із зайвою вагою.

Разом з порталом «Знай.ua», розглянемо кілька жироспалюючих продуктів, які допомагають боротися із зайвою вагою. Варто зауважити, що всі ці продукти зазвичай знаходяться у нас на кухні.

1. Гострий перець
Цей продукт містить активний компонент капсаїцин, який стимулює організм спалювати енергію методом створення тепла. Через вживання гострого перцю наше тіло нагрівається, таким чином сприяючи витрачанню великої кількості енергії і спалюванню зайвих кілограмів. Деяким  гострий перець протипоказаний для вживання через хвороби, які має організм. Тому потрібно бути гранично акуратним, користуючись даним методом.

2. Імбир
Цей коренеплід так само містить капсаїцин. Імбир допомагає прискорити обмін речовин. Не дарма багато дієтологів рекомендують пити спеціальну воду, до складу якої входить імбир, лимон, м’ята. Імбир знижує апетит, що допоможе привести до зниження ваги.

3. Часник
Часник є чемпіоном по боротьбі із зайвим жиром. Часник підвищує «термогенез» в організмі, що призводить до швидкого спалювання жиру. Часник активізує роботу травної системи, очищає організм від холестерину.

Існує певна схема вживання часнику для отримання очікуваних результатів із втрати зайвої ваги:

  • в перший день, перед кожним вживанням їжі необхідно їсти по одному зубчику.
  • починаючи з другого дня, збільшуйте дозу зубчиків на 1 штуку. Після шести днів, необхідно знижувати дозу, мінус один зубчик при кожному вживанні.

Часник має протипоказання до застосування, тому варто знати індивідуальний вплив на ваш організм даного продукту.

 

 

Читайте також:

Дієтологи визначили найкориснішу приправу

 

Схуднути після 30 практично неможливо

 дієта, схуднення, харчування

Три продукти, які допоможуть схуднути: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *