Наталія Гаврилюк отримала почесне звання «Мати-Героїня»

Молода та ефектна хмельничанка, Наталія Гаврилюк, мати п’ятьох дітей. У її родині — троє доньок і двоє синів.

Відповідно до Указу Президента України вона удостоєна звання «Мати-героїня». Почесну відзнаку хмельничанці сьогодні, 22 червня, вручив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

«Мені дуже приємно вручати подібні нагороди, — зізнається міський голова Олександр Симчишин. – Переконаний, що українців має бути багато. Сам показую такий приклад, бо у мене є троє синів. Маючи трьох дітей, розумію, що таке п’ятеро. Вважаю, що справді щаслива людина та, в якої багато дітей. Потім, дасть Бог, буде багато онуків. І коли за столом збирається велика родина, це дуже приємно».

Олександр Сергійович додав, що особливо приємно йому вітати ті родини, в яких діти досягають значних висот, добре навчаються й успішно реалізовують себе у житті, займають своє важливе місце у розбудові нашої держави. Саме такою і є родина Гаврилюків.

Разом з Наталією Леонідівною до кабінету міського голови завітали її чоловік та четверо дітей.

Наймолодшому сину 9 років, найстаршій дочці, яка закінчила навчання у Київському інституті музики імені Р. Глієра, – 22. Старший син закінчив Львівський військовий ліцей імені Героїв Крут.

Усього в місті Хмельницькому зареєстровано 128 багатодітних жінок, удостоєних почесного звання України “Мати-героїня”.

 

 

Читайте також:

Марія Левицька отримала почесне звання «Мати-Героїня»

Джерело: Хмельницька міська рада

 відзнака, Мати-героїня, Наталія Гаврилюк

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *