1-3 вересня — Respublika FEST-2017 у Кам’янці-Подільському (розклад та локації)

З 1 по 3 вересня в гостинному Кам’янці-Подільському пройде один із найбільших музичних і street-art фестивалів Хмельниччини та й усієї України Respublika FEST-2017. Щороку його відвідують близько 10 тисяч гостей.

Унікальна локація старовинної фортеці XVI століття та неповторна програма (рок, електроніка, класична музика, імпровізаційний джаз, поетичні читання, video art і т.д.) вже давно зробили його одним із найцікавіших заходів на культурній мапі України.

Фестиваль – учасник рейтингу «100 кращих подій для українського туризму» (Traveling Marketing 3D). Єдиний представник України у міжнародному проекті Google Street Art Project.

У 2017 році фестиваль пройде 1-3 вересня одразу на 4 сценах по всьому місту. 

Respublika FEST-2017 — це фестиваль сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, фотографія, танець. Це три фестивальні дні, безліч локацій, кращі рок-колективи, сучасні поети і художники з України та інших країн!

Як зазначає Doroga.ua, серед відомих груп, які минулого разу раз виступали на головній сцені «Республіки», були Louna, The Hardkiss, Dakh Daughters, «Скрябін», Kadavar, «Один в каное», «Порнофільми», Detach, Vivienne Mort, «Вагоновожаті» , «Дай дарогу», DAKOOKA, «Тінь Сонця», «Петля пристрасті». Всього понад 60 колективів і виконавців!

Музична частина фестивалю «Республіка» проходет протягом 3-х днів на території Нової фортеці, що поруч зі знаменитим Старим замком, на кількох сценах: головна, акустична, реггі та важка. У концерті беруть участь як відомі, так і молоді гурти України та інших країн. Кожен фестивальний день відкриває одна з трьох молодих груп, які перемогли в попередньому конкурсі.

Денна сцена і ярмарок розташовуються на Ратушній площі, а художники малюють в спальних районах міста. Головне завдання художників — перетворити звичайні будинки в художнє надбання міста. А ночами гостей очікують акустичні концерти і літературні читання за участю як нових, так і відомих музикантів і письменників.

«Республіка» — антикомерційний арт фестиваль, метою якого є привернення уваги до культурно-соціальних проблем малих міст.

 

RESPUBLICA 2017: РОЗКЛАД ПО ДНЯХ

 

Локації:

 Respublika FEST-2017

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *