Мін′юст почав публікувати списки недобросовісних реєстраторів

Міністерство юстиції на своєму офіційному сайті почало публікувати прізвища реєстраторів та нотаріусів, яким анульовано або обмежено доступ до державних реєстрів, із зазначенням терміну такого обмеження, передає TVI.

Про це повідомляється на сайті Мін’юсту.

Зі слів заступника міністра юстиції з питань державної реєстрації Олени Сукманової, така практика сприятиме відкритості та прозорості діяльності міністерства, а також убезпечить людей від звернення до недобросовісних реєстраторів.

Сукманова також уточнила, що тепер став доступним повний масив інформації, а саме — початок перевірки і її результат. Вона додала, що рекомендацію публікувати дані про результати перевірок надала Мін’юсту Рада бізнес-омбудсмена у звіті щодо протидії рейдерству.

«Вони нам порадили публікувати інформацію про те, чим закінчується камеральна перевірка, щоб всі клієнти, які користуються послугами реєстратора, бачили, що його відключили», — розповіла заступник міністра

За цим посиланням https://minjust.gov.ua/spysok-der-reest-ta-not на сайті Мін’юсту можна знайти повний список реєстраторів та нотаріусів з інформацією про те, коли і на скільки їх відключили від реєстру чи повністю анулювали доступ.

 

 

Читайте також:

Де на Хмельниччині можна зареєструвати право на нерухоме майно? Де зареєструвати ФОП?

Як отримати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб?

Що робити, коли втратили чи зіпсували Державний акт на право власності на земельну ділянку?

 

Джерело: Міністерство юстиції України

 державний реєстратор, Міністерство юстиції

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *