Жінки, які їдять жирну рибу під час вагітності або грудного вигодовування, можуть знизити ризик розвитку бронхіальної астми, харчової алергії або сінної лихоманки у їхніх дітей.
Про це повідомили вчені, які отримали відповідні результати досліджень, передає 24tv.ua з посиланням на «Країну здоров’я«.
«Вживайте рибу, щоб зменшити ризик розвитку алергії у ваших дітей», – зазначила науковець Карін Йонссон з Університету Чалмерса в Швеції.
Окрім того, діти, які їли рибу, яйця і борошно в ранньому віці, мали низький ризик розвитку алергії. А все завдяки вмісту у крові Омега-3, яка є в цих продуктах.
Рівень збільшується зі споживанням мамою жирної риби. Матері дітей з високою часткою Омега-3 в крові їли багато риби під час вагітності та лактації, а також ми могли побачити докази цього в грудному молоці,
– зазначила Йонссон.
Читайте також:
Намагаєтеся завагітніти? Експерти радять 6 шляхів підвищення народжуваності