Три чверті українців не люблять Путіна, майже половина українців не любить росіян

Українські соціологи провели опитування серед населення, аби дізнатися, як середньостатистичний українець ставиться до тих, хто живе в Росії, пише Znaj.ua.

Результати соцопитування показали, що з 2014 по 2016 роки з кожним місяцем ставлення до росіян лише погіршувалось. Дані надав Центр Разумкова, передає «Дзеркало тижня».

Соцопитування показало, що кількість тих, хто негативно ставиться до Володимира Путіна, практично не змінилася: з 74% до 75%. Це стосується і Державної думи, і уряду.

Незважаючи на те, що ставлення українців до росіян більш стримане, все ж цифра ненависників невблаганно зростає: з 29% до 45%.

З тим же успіхом зростає цифра тих, хто вважає за краще зберігати нейтралітет або просто втомився злитися і ненавидіти: з 31% кількість виросла до 39%.

«Іншими словами, найчастіше громадяни України висловлюють нейтральне ставлення до росіян. Але в цілому таку картину оцінок, де явно переважає нейтральне і негативне ставлення, можна розглядати як свідчення дистанціювання, недовіри і відчуження українців від росіян», — розповів один з організаторів соціального дослідження.

 ненависть до Путіна, ставлення до росіян

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *