60 тисяч туристів відвідали Київ за час Євробачення-2017

До Києва прибула велика кількість іноземних та внутрішніх туристів, які захотіли вживу переглянути півфінали та фінальну частину міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, передає Znaj.ua. За підрахунками українська столиця прийняла майже 60 тисяч гостей.

Про це повідомив голова управління туризму Київської міськдержадміністрації Антон Тараненко, передає 44.ua. Він зазначив, що більше туристів до столиці на конкурс приїхало з інших куточків України.

«За весь час з 1 по 14 травня у Київ на Євробачення приїхали близько 20 тисяч іноземців та 40 тисяч внутрішніх туристів», — розповів голова управління туризму.

За попередньою інформацією, до України на пісенний конкурс приїхало найбільше іноземців з Великобританії і Німеччини. Згідно з підрахунками виручка від реалізації квитків на Євробачення-2017 сягнула суми у понад  35 мільйонів гривень.

Фінальна частина пісенного конкурсу відбудеться на концертній арені МВЦ 13 травня. Початок запланований на 22 годину. У фіналі за перемогу поборються 26 учасників.

 

 

Читайте також:

Фінал Євробачення-2017: порядок виступів 26-ти учасників

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *